Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Borses d’ocupació

L’Institut Valencià de Serveis Socials amplia les borses d’ocupació temporal per a les categories de personal de cures, infermeria i cuina

24/05/2023
  • Les persones interessades podran presentar la sol·licitud a través del portal
  • El termini de presentació està obert fins dimecres que ve, 31 de maig, segons el DOGV

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat l’ampliació de la convocatòria de la borsa d’ocupació temporal en les categories de personal de cures, infermeria i cuina, que va ser convocada en 2017 per l’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS).

Amb aquesta ampliació es pretén reforçar el nombre de treballadors i treballadores en centres i serveis dependents d’aquesta entitat, i donar resposta a la necessitat de nous efectius de personal per la incorporació de nous centres d’atenció social a l’IVASS, els reforços de personal que s’han hagut d’atendre i el temps transcorregut des de l’obertura inicial de la borsa.

Les borses es constituiran ateses deu àrees geogràfiques. En concret, les sol·licituds per a les borses de la categoria de cuidador o cuidadora es convoquen per a totes les zones: Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; Benicarló; València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; Cheste i Manises; Alzira, Cullera i Carlet; Xàtiva; Elx; Paterna; Albocàsser, i Ontinyent.

Quant a les places per a la categoria d’infermer o infermera, s’ofereixen en nou àrees: Castelló de la Plana; la Vall d’Uixó i Borriana; Benicarló; València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; Cheste i Manises; Alzira, Cullera i Carlet; Xàtiva; Elx; Albocàsser, i Ontinyent.

Així mateix, la borsa de treball temporal en la categoria de cuiner o cuinera està disponible en cinc àrees: Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; Alzira, Cullera i Carlet; Elx, i Albocàsser.

Les sol·licituds es podran fer en qualsevol d’aquestes àrees, i cap cas és excloent. Així mateix, cal assenyalar que l’ampliació únicament permetrà la inscripció de nous candidats i candidates que no formen part de la borsa actualment, i no es preveu la possibilitat d’actualització de mèrits dels candidats i candidates ja inscrits, ni la modificació de les zones geogràfiques inicialment seleccionades.

El termini d’inscripció en la borsa d’ocupació temporal serà de cinc dies hàbils, comptats des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV, és a dir, fins al pròxim 31 de maig de 2023.

Les sol·licituds d’inscripció en les categories convocades es faran de manera telemàtica a través del portal de sol·licituds d’inscripció (consulteu ací).

Els candidats i candidates adjuntaran el document escanejat de la sol·licitud d’inscripció en format PDF; el document d’autobaremació; la declaració responsable de l’aptitud mèdica, de no estar incurs en expedient i de veracitat de la documentació aportada, així com tota la documentació pertinent en format PDF, JPG o PNG.

En cas que el nombre de sol·licituds que es presenten siga molt nombrós en relació als llocs que es preveu cobrir, la comissió de seguiment podrà establir un nombre mínim inicial de sol·licituds a examinar, segons l’autobaremació presentada.

La resta de sol·licituds s’examinaran només si es considera necessari, per una possible extinció i/o ampliació de la borsa.