Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives

El Consell declara d’interés públic la reforma de la residència de diversitat funcional i el centre de menors Delfina Viudes de Torrevieja

26/05/2023
  • La Generalitat destinarà per a les obres de reforma i adaptació un milió d’euros

El Ple del Consell ha acordat la declaració d’interés general i d’interés públic la reforma i l’adaptació de la residència per a persones amb diversitat funcional i el centre d’acolliment de persones menors Delfina Viudes de Torrevieja.

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives destinarà per a l’adequació de totes dues infraestructures un import total d’1.012.987,68 euros.

D’una banda, la quantitat corresponent a les obres de la residència per a persones amb diversitat funcional serà de 628.052,37 euros, mentre que la reforma del centre d’acolliment de xiquetes, xiquets i adolescents tindrà un cost de 384.935,31 euros.

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives serà l’encarregada d’adoptar les mesures necessàries per al desenvolupament i l’execució de totes les actuacions d’impuls, coordinació i supervisió que requerisca la reforma i l’adaptació d’aquestes infraestructures.