Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Contractació temporal

L’IVASS convoca la borsa d’urgència per a la categoria de mestra i mestre de taller

31/05/2023
  • Les persones interessades poden omplir la sol·licitud a través d’aquest portal ​​​​​​​ 
  • El termini de presentació de sol·licituds comença aquest dijous i conclou dimecres que ve, 7 de juny

L’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha convocat la borsa d’ocupació de caràcter urgent per a la categoria de mestra i mestre de taller.

Les persones interessades tenen de termini fins dimecres que ve, dia 7 de juny, per a cursar les sol·licituds d’inscripció a través d’aquest portal.

Aquesta borsa es convoca perquè es troba, en aquests moments, esgotada i és insuficient el nombre de persones candidates disponibles per a atendre la demanda dels centres i els serveis de l’entitat.

Amb les persones inscrites es busca cobrir les necessitats existents per a l’acompliment provisional de llocs de treball de la categoria de mestre i mestra de taller mitjançant la contractació laboral temporal, així com la contractació temporal per millora d’ús de personal laboral fix.

La borsa es constituirà per àrees, se’n pot realitzar sol·licitud en qualsevol i cap cas és excloent. Aquestes àrees són l’àrea 1, corresponent a Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; l’àrea 2, Benicarló; l’àrea 3, València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; l’àrea 5, Alzira, Cullera i Carlet, i l’àrea 7, corresponent a Elx.

Les persones interessades a formar part d’aquesta borsa hauran d’omplir, a través del portal web esmentat, la sol·licitud d’inscripció de l’annex I amb les dades personals, el full d’autobaremació de l’annex II i la declaració responsable de l’aptitud mèdica, la declaració responsable de no estar incurs en expedient i la declaració responsable de veracitat de la documentació aportada, que s’aportarà en el tercer annex.

D’altra banda, en format PDF, han d’adjuntar una fotocòpia del DNI/NIE o passaport, la documentació acreditativa de la titulació requerida per a l’acompliment del lloc i la que acredite els mèrits que vulguen fer valdre, d’acord amb el barem establit en la resolució. Aquests mèrits s’hauran d’haver obtingut fins a la data de la fi del termini de presentació de sol·licituds d’inscripció en la borsa.

Les persones interessades hauran de facilitar, obligatòriament i a l’efecte de realitzar les comunicacions oportunes, telèfon mòbil, adreça i correu electrònic. Serà opcional incloure-hi telèfon fix, o un segon número de telèfon mòbil. Aquesta informació s’haurà d’incloure en la sol·licitud d’inscripció a aquesta borsa d’ocupació temporal.

Últim dia per a les borses en cures, infermeria i cuina

D’altra banda, aquest dimecres, 31 de maig, és l’últim dia per a accedir a la convocatòria de la borsa d’ocupació temporal en les categories de cuidador o cuidadora, infermer o infermera i cuiner o cuinera, que ha sigut ampliada per l’IVASS per a reforçar el nombre de treballadors i treballadores en centres i serveis dependents d’aquesta entitat.

Les borses es constituiran ateses deu àrees geogràfiques. En concret, les sol·licituds per a les borses de la categoria de cuidador o cuidadora es convoquen per a totes les zones: Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; Benicarló; València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; Cheste i Manises; Alzira, Cullera i Carlet; Xàtiva; Elx; Paterna; Albocàsser, i Ontinyent.

Quant a les places per a la categoria d’infermer o infermera, s’ofereixen en nou àrees: Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; Benicarló; València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; Cheste i Manises; Alzira, Cullera i Carlet; Xàtiva; Elx; Albocàsser, i Ontinyent.

Així mateix, la borsa de treball temporal en la categoria de cuiner o cuinera està disponible en cinc àrees: Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; Alzira, Cullera i Carlet; Elx, i Albocàsser.