Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Connectivitat

L’Aeroport de Castelló reactiva la ruta estival de Sevilla amb dues freqüències setmanals fins al 15 d’octubre

01/06/2023
  • La connexió, operada per la companyia Air Nostrum per tercer any consecutiu, disposa de vols en dijous i diumenge
  • L’aeroport estrena dissabte que ve la ruta de Roma, i s’eleva a onze el nombre de connexions regulars en funcionament

L’Aeroport de Castelló recupera aquest dijous la ruta de Sevilla, operada per l’aerolínia Air Nostrum, que ofereix dues freqüències setmanals fins al pròxim 15 d’octubre.

La connexió Castelló-Sevilla, de caràcter estival, funciona per tercer any consecutiu. En la temporada actual, els vols són en dijous i diumenge, de manera que s’afavoreixen els desplaçaments de cap de setmana llarg. La ruta estarà vigent de forma ininterrompuda durant 20 setmanes, i oferirà un total de 80 vols.

Amb la posada en marxa de la línia de Sevilla, l’Aeroport de Castelló té en marxa deu rutes regulars, que se sumen a les de Londres, Brussel·les, Dublín, Porto, Düsseldorf, Budapest, Katowice, Bucarest i Madrid. L’onzena s’incorporarà dissabte que ve, amb l’estrena de la de Roma.

Air Nostrum (aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals) opera dues connexions regulars amb l’Aeroport de Castelló. A més de la de Sevilla, gestiona la de Madrid, que disposa de cinc freqüències setmanals i permet enllaçar amb 86 destinacions nacionals i internacionals.