Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Borses d’ocupació

L’IVASS amplia les borses d’ocupació temporal de personal de cures, infermeria i cuina per a la nova zona geogràfica de serveis socials d’Alcoi

08/06/2023
L’IVASS amplia les borses d’ocupació temporal de personal de cures, infermeria i cuina per a la nova zona geogràfica de serveis socials d’Alcoi
  • Les persones interessades podran presentar la sol·licitud a través d’aquest portal fins al 15 de juny
  • L’IVASS ha registrat 1.997 inscripcions en la borsa d’ocupació d’urgència per a mestre i mestra de taller

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat l’ampliació de la convocatòria de la borsa d’ocupació temporal en les categories de personal de cures, infermeria i cuina als centres dependents de l’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a l’àrea geogràfica de nova creació d’Alcoi.

El termini d’inscripció en la borsa d’ocupació temporal serà de cinc dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV, és a dir fins al 15 de juny de 2023.

Les sol·licituds d’inscripció en les categories convocades es faran de manera telemàtica a través d’aquest portal.

Aquesta borsa es convoca perquè es troba en aquests moments esgotada i és insuficient el nombre de persones candidates disponibles per a atendre la demanda dels centres i els serveis de l’entitat.

L’ampliació únicament permetrà la inscripció de nous candidats i candidates que no formen part de la borsa en l’àrea d’Alcoi, i no es preveu en aquesta convocatòria l’actualització de mèrits de les persones ja inscrites en aquesta àrea.

Les persones interessades a formar part d’aquesta borsa hauran d’omplir, a través del portal web esmentat, la sol·licitud d’inscripció de l’annex I amb les dades personals, el full d’autobaremació de l’annex II i la declaració responsable de l’aptitud mèdica, la declaració responsable de no estar incurs en expedient i la declaració responsable de veracitat de la documentació aportada, que s’aportarà en el tercer annex.

D’altra banda, en format PDF, han d’adjuntar una fotocòpia del DNI/NIE o passaport, la documentació acreditativa de la titulació requerida per a l’acompliment del lloc i la que acredite els mèrits que vulguen fer valdre, d’acord amb el barem establit en la resolució. Aquests mèrits s’hauran d’haver obtingut fins a la data de la fi del termini de presentació de sol·licituds d’inscripció en la borsa.

Les persones interessades hauran de facilitar, obligatòriament i a l’efecte de realitzar les comunicacions oportunes, telèfon mòbil, adreça i correu electrònic. Serà opcional incloure-hi telèfon fix, o un segon número de telèfon mòbil. Aquesta informació s’haurà d’incloure en la sol·licitud d’inscripció a aquesta borsa d’ocupació temporal.

1.997 inscripcions en la borsa per a mestre i mestra de taller

D’altra banda, l’IVASS ha registrat 1.997 inscripcions en la borsa d’ocupació de caràcter urgent per a la categoria de mestra i mestre de taller. El procés que ha portat a l’aprovació de la convocatòria d’aquesta borsa s’ha fet amb la prèvia negociació amb els sindicats amb representació en l’IVASS.

Aquesta borsa, que es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana del 31 de maig passat, es convoca per estar actualment esgotada i amb la finalitat de poder atendre la demanda dels centres i els serveis de l’entitat.

Amb les persones inscrites es cobriran les necessitats existents en els llocs de mestre i mestra de taller, mitjançant la contractació laboral temporal i la contractació temporal per millora d’ús de personal laboral fix.

Les sol·licituds d’inscripció, l’autobaremació, la declaració responsable de l’aptitud mèdica, la de no estar incurs en expedient, la de veracitat de la documentació aportada i la resta de documentació requerida s’han cursat, de manera telemàtica, a través del portal de borses d’ocupació de l’IVASS.

La borsa es constituirà per a les àrees geogràfiques següents: àrea 1, Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó i Borriana; àrea 2, Benicarló; àrea 3, València, Burjassot, Rocafort i Aldaia; àrea 5, Alzira, Cullera i Carlet, i àrea 7, Elx.

Així mateix, les persones interessades han pogut realitzar la sol·licitud en qualsevol d’aquestes àrees, que no és excloent en cap cas.

Galeria d'imatges