Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell aprova un conveni entre Labora i la Universitat de València per a finançar l’Escola Valenciana d’Innovació

09/06/2023
  • El conveni, dotat amb 40.000 euros, entrarà en vigor en el moment de la signatura i s’estendrà fins al 31 de desembre del 2023

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre Labora i la Universitat de València (UV).

La finalitat de l’acord és donar suport a les activitats del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, que crearà, a través de la seua unitat d’emprenedoria (UVemprén), l’aula Escola Valenciana d’Innovació Labora – Universitat de València.

Aquesta aula és un programa destinat a contribuir a la formació, el desenvolupament i la millora contínua de l’estratègia valenciana de formació per a l’ocupació, col·laborant amb els plans de formació de Labora - Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Entre aquests plans està el disseny d’una metodologia que permeta desenvolupar la captació, la formació de talent i la validació de pràctiques innovadores en matèria de formació professional per a l’ocupació.

El conveni, que està dotat amb 40.000 euros, entrarà en vigor en el moment de la signatura i s’estendrà fins al 31 de desembre del 2023.

Per part de totes dues entitats subscriptores del conveni hi ha el convenciment que aquesta col·laboració redundarà en un augment de l’eficàcia dels recursos que es destinen a l’execució de l’Escola Valenciana d’Innovació Labora – Universitat de València.

Així doncs, podran oferir a la ciutadania de la Comunitat Valenciana la possibilitat de millorar la seua capacitació professional i la promoció individual, de cara a la seua incorporació, el reingrés o el manteniment en el mercat laboral, i a les empreses la possibilitat de satisfer les necessitats que tinguen d’ocupació, facilitant-los les mesures, els mecanismes i els instruments adequats per a fer-ho.