Vicepresidència Segona i Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

El Consell autoritza un conveni amb l’Ajuntament de Burjassot per a l’obertura d’una oficina Xaloc

16/06/2023
  • L’oficina està destinada a oferir un servei de finestreta única en habitatge, rehabilitació i regeneració urbana
  • La quantia total màxima que s’invertirà per a l’encàrrec de gestió supera els 104.000 euros

El Consell ha autoritzat un conveni de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica amb l’Ajuntament de Burjassot per a la posada en marxa d’una oficina integrada en la Xarxa Xaloc.

El propòsit d’aquest acord és l’obertura i el desenvolupament d’una oficina d’habitatge, rehabilitació i regeneració urbana integrada en Xaloc, a més de dotar d’estabilitat financera i mitjans materials i personals l’oficina i prestar un servei a la ciutadania de manera contínua i amb qualitat, segons el que s’estableix en el conveni tipus aprovat pel Consell l’octubre de 2022.

La quantia total de l’encàrrec de gestió que s’assigna a l’oficina Xaloc de Burjassot, segons el que es disposa en el Decret del Consell 199/2021, ve establida en els pressupostos de la Generalitat i, segons indica la clàusula quarta, es reparteix en dues anualitats.

Concretament, l’import total destinat a la seu de Burjassot ascendeix a un màxim de 104.343,12 euros. La quantia determinada per a aquest any 2023 és de 38.442,20 euros i per a l’any següent, 2024, l’aportació ascendeix a 65.900,92 euros.

Una vegada subscrit l’acord es publicarà en el portal de transparència de la Generalitat (GVA Oberta) i en la pàgina web de l’Ajuntament de Burjassot, a més d’inscriure’s en el Registre de convenis de la Generalitat.

El conveni entra en vigor en el moment de la signatura i conclou la vigència el 31 de desembre de 2024.