Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

El Consell col·labora amb la Universitat de València per a oferir pràctiques en l’Agència de la Innovació a estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual

16/06/2023
  • L’alumnat adquirirà en un entorn real les competències i les habilitats necessàries en un gabinet de comunicació
  • El conveni està dotat amb un pressupost de 8.000 euros

El Ple del Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració educativa entre l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i la Universitat de València (UV) per a impulsar la formació a través de pràctiques dirigides a estudiants dels graus i els estudis de màster de les àrees de Periodisme i Comunicació Audiovisual.

A través d’aquest programa formatiu, que es desenvoluparà al llarg de 2023, l’alumnat podrà adquirir en un entorn real els coneixements i les habilitats necessaris per a desenvolupar la seua activitat professional en un gabinet de comunicació institucional.

Així mateix, les persones participants també aprendran a promocionar i difondre l’impacte de la innovació en el teixit productiu i en la societat en el seu conjunt, així com els avantatges de la col·laboració entre els i les agents del sistema d’innovació per al desenvolupament de l’R+D+I.

Per a finançar la realització d’aquestes pràctiques formatives retribuïdes, l’AVI destinarà un màxim de 8.000 euros a la Universitat de València, de manera que els i les estudiants que participen en aquest programa percebran una ajuda econòmica d’un màxim de 600 euros nets per una jornada formativa de cinc hores, de dilluns a divendres.

L’alumnat inscrit estarà subjecte al règim i l’horari que es determine en el programa de pràctiques, sempre sota la supervisió del tutor o tutora que designe l’AVI i en col·laboració estreta amb la Universitat.

En qualsevol cas, els horaris seran compatibles amb l’activitat acadèmica, formativa, de representació i participació, desenvolupada per l’estudiantat al seu centre acadèmic.

En la supervisió del programa de pràctiques intervindrà la Fundació Adeit com a mitjà propi de la Universitat de València.