Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Pla Convivint

La Conselleria d’Igualtat formalitza el contracte de les obres per a la dotació d’un centre social polivalent al barri Campoamor d’Alacant

03/07/2023
  • L’actuació forma part del pla Convivint d’infraestructures socials i suposa una inversió de més d’1,5 milions d’euros
  • Disposarà d’una sala d’actes i aules per a activitats, tallers, programacions i reunions de les associacions

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha formalitzat el contracte del projecte que dotarà el barri Campoamor de la ciutat d’Alacant d’un centre social polivalent.

Les obres suposaran una inversió d’1.517.779,35 euros i permetran donar resposta al que demanen les persones residents, ja que dotaran el barri d’un equipament comunitari per a donar servei a les necessitats socials.

L’actuació consisteix en la rehabilitació i la posada en funcionament de dos edificis contigus, situats entre els carrers Comte Lumiares i General Pinto d’Alacant, que són propietat de la Generalitat, però que romanien sense ús.

L’actuació integral permetrà transformar-los en un centre amb diversos espais per a donar servei a les necessitats socials de diversos col·lectius d’aquest barri.

En concret, un d’aquests espais es destinarà a oficines i ús administratiu, i l’altre albergarà una sala d’actes i aules per a activitats, tallers, programacions i reunions de les associacions, tot això obert als veïns i veïnes del barri.

Aquest projecte forma part del pla Convivint d’infraestructures socials impulsat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Aquest pla estableix la posada en funcionament de centres i serveis que s’integren en el Sistema Públic Valencià de Serveis Socials per a garantir que les persones residents a la Comunitat Valenciana hi accedisquen, amb una dotació de places suficients per a donar resposta a la demanda i les necessitats existents.

Galeria d'imatges