Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Pla de promoció exterior

L’Ivace llança la campanya d’invitació perquè empreses importadores de tot el món coneguen Hàbitat València i Home Textiles Premium

05/07/2023
  • L’objectiu és superar el centenar d’empreses importadores convidades a aquests certàmens
  • Es tracta d’una campanya dissenyada en col·laboració amb les associacions empresarials del moble, el tèxtil de la llar i la il·luminació 

Ivace Internacional treballa des del mes de maig passat en l’organització de les missions inverses d’empreses importadores i prescriptores que visitaran la pròxima edició de la fira Hàbitat València i Home Textiles Premium.

Hàbitat València se celebra de manera conjunta amb el certamen Home Textiles Premium by TextilHogar, del 19 al 22 de setembre de 2023 a Fira València.

L’Ivace manté l’aposta que fa per impulsar internacionalment els certàmens firals celebrats a la Comunitat Valenciana a través d’una campanya d’invitacions a empreses prescriptores —estudis d’arquitectura, interioristes— i importadores, amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi comercial amb les empreses valencianes.

A través d’aquestes missions inverses, l’Ivace busca facilitar noves oportunitats de col·laboració i expansió a escala internacional per a les empreses de la Comunitat Valenciana presents en aquests certàmens firals.

L’objectiu és superar el centenar d’empreses convidades, que se sumaran al pla de compradors estrangers gestionat per Fira València.

Aquesta campanya s’ha dissenyat conjuntament entre Ivace Internacional i l’Associació Nacional de Fabricants i Exportadors de Mobles d’Espanya (Anieme), la Federació Espanyola d’Associacions d’Industrials i Exportadors d’Aparells d’Il·luminació Decorativa (Fedai) i l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (Ateval).

Després de la identificació dels perfils més interessants per a les empreses expositores de cada sector, es treballa estretament amb la Xarxa Exterior de l’Ivace en països d’interés estratègic per a les exportacions valencianes, com ara el Regne Unit, Alemanya, França, l’Índia, els Emirats Àrabs, Polònia, el Sud-est Asiàtic, el Vietnam, les Filipines, Corea del Sud, el Japó, el Brasil, Nova York, el Canadà, Mèxic i l’Àfrica occidental.

Tal com s’ha fet en edicions passades, l’equip d’Ivace Internacional està cursant les invitacions a les empreses estrangeres, que hauran de confirmar la seua participació en les pròximes setmanes.