Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

El Consell aprova el cessament i el nomenament de membres del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana

07/07/2023
  • A proposta de la Comissió de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana, AVA-Asaja, UPA-PV i la Unió Llauradora i Ramadera

El Ple del Consell ha aprovat el cessament i el nomenament de membres del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana a proposta de la Comissió Interfederativa de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana, entitat representativa de les organitzacions maritimopesqueres de la Comunitat Valenciana; AVA-Asaja; UPA-PV, i la Unió Llauradora i Ramadera.

En concret, s’ha aprovat que el representant titular siga Manuel Albiol Luis, per part de la Comissió Interfederativa de Confraries de Pescadors de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, es nomena com a representant suplent David Ferrer Andrés, en representació de les organitzacions professionals AVA-Asaja, UPA-PV i la Unió Llauradora i Ramadera, com a membre el Grup III del Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana.

Cal assenyalar que en l’any 2014 aquestes organitzacions van arribar a l’acord d’alternar per períodes de dos anys la titularitat de la vocalia del Grup III del CES entre les organitzacions pesqueres i agràries.