Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Experiència Carnet Jove

L’IVAJ obri espai propi de jocs de taula en el festival d’oci digital DreamHack

07/07/2023
  • L’espai disposarà de 10 taules de joc en les quals 50 jugadors i jugadores podran simultaniejar diverses partides
  • L’IVAJ, a través de Carnet Jove, ha obert aquests espais lúdics en diversos festivals dedicats al públic jove

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) obri un espai propi dedicat als jocs de taula en el marc del certamen d’oci digital DreamHack, que es planteja amb la intenció de crear un lloc per a fomentar les habilitats socials i per a treballar valors com ara la igualtat, la cooperació, l’acceptació de les normes i el respecte mutu entre el públic jove.

L’espai, impulsat a través d’Experiència Carnet Jove, se situa en Fira València durant els tres dies que dura el festival, del 7 al 9 de juliol, i disposa de 10 taules de joc, en les quals 50 persones poden simultaniejar diverses partides, així com una important ludoteca en la qual hi ha tants jocs clàssics com novetats emergents en el mercat.

Així mateix, en la zona patrocinada per l’IVAJ hi haurà demostracions de jocs, com per exemple Vampire Rivals; tornejos i sortejos de lots de diversos jocs de taula, i, a més, aquelles persones que tinguen el Carnet Jove podran gaudir d’un 10 per cent de descompte en la compra d’entrades i abonaments, amb el codi IVAJ10.

La participació en el DreamHack forma part dels espais que l’IVAJ ha obert en altres festivals destinats principalment al públic jove, com ara el Saló del Còmic o el Comarcon, on també es van posar a la disposició d’aquelles persones que van visitar els certàmens taules i jocs per a poder gaudir-los o veure demostracions de les últimes novetats.

El DreamHack

DreamHack és la xarxa de festivals de gaming i oci digital més important a escala mundial, i entre el 7 i el 9 de juliol celebra a Fira València un dels certàmens de videojocs i jocs en línia més importants del món, on es pot assistir a les competicions, conéixer els creadors i creadores i provar les últimes novetats en els sectors del gaming i els esports.

DreamHack és l’únic festival nacional que engloba la tradició d’una LAN Party amb més de 3.000 persones, amb les millors competicions internacionals d’esports que es poden veure a Espanya. Fortnite, League of Legends, Counter-Strike, Clash Royale o Starcraft II són alguns dels jocs que tindran competició oficial en el festival.

A més, DreamHack ofereix una gran zona d’activitats on totes les persones assistents podran jugar als últims jocs del mercat o als seus jocs favorits, i guanyar premis exclusius. També hi ha activitats de cosplay, streamers, K-pop… per a passar un dia amb moltes possibilitats i sorpreses. El festival té també zona de menjar i botigues.