Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Pla Convivint

Igualtat adjudica el projecte d’execució de les obres del Centre de Dia i CEAM Campoamor a Alacant per més de 5 milions d’euros

11/07/2023
  • L’actuació forma part del pla Convivint d’infraestructures socials
  • Tindrà capacitat per a 52 places per a persones majors en situació de dependència

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha adjudicat el projecte d’execució de les obres de construcció del centre de dia i centre especialitzat d’atenció a persones majors (CEAM) situat al barri Campoamor de la ciutat d’Alacant.

Aquesta actuació forma part del pla Convivint d’infraestructures socials que és finançat amb fons del Mecanisme de recuperació i resiliència, amb un pressupost total de 5.052.059 euros i un termini d’execució de 18 mesos.

El projecte comprén la construcció d’un edifici de 5.187 metres quadrats, situat en una parcel·la de 1.650 metres quadrats entre els carrers Dámaso Abad, Enginyer Sanchis Pujalte i Primitivo Pérez d’Alacant.

L’edifici tindrà una planta baixa destinada al centre de dia per a persones majors en situació de dependència, amb una capacitat de 52 places, i estarà dotat amb zones exteriors i zones cobertes enjardinades.

Així mateix, les dues plantes superiors albergaran un centre especialitzat d’atenció a majors (CEAM), amb diverses sales d’usos múltiples per al desenvolupament d’activitats, tallers i cursos que es realitzen en aquesta classe de centres.