Sanitat

Sanitat designa el nou gerent del departament de salut Alacant-hospital general Doctor Balmis

28/08/2023
  • El nou gerent és Francisco Soriano Cano, que substitueix a Miguel Ángel García Alonso

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha designat com a nou gerent del departament de salut Alacant-hospital general Doctor Balmis a Francisco Soriano Cano, en substitució de Miguel Ángel García Alonso.

Francisco Soriano és doctor en l'Àrea d'Investigació de Gestió Sanitària, llicenciat en Dret per la UNED i en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Miguel Hernández d'Elx, graduat en Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques per la Universitat d'Educació a Distància UNED i tècnic superior de la Funció Administrativa.

Soriano també és màster en Direcció Estratègica i Gestió Hospitalària per la UMH, màster en Humanització de la Sanitat per l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut (EVES).

Soriano ha exercit la labor com a director gerent del departament de salut Alacant-Sant Joan i com a director de gestió de l'hospital universitari Sant Joan, general universitari d'Alacant i general d'Elda, comissionat del departament de salut Elx-Crevillent, subdirector general de Recursos Humans del Servei Murcià de Salut, director gerent de l'àrea V de salut altiplà del Servei Murcià de Salut i director gerent de l'àrea I de salut murcià de salut a l'hospital clínic universitari Virgen de la Arrixaca de Múrcia, últim càrrec que ha exercit fins a l'actualitat.

Així mateix, Soriano ha ocupat els càrrecs de director general de Recursos Humans de la Sanitat i director general de Règim Econòmic de la Sanitat en la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

L'experiència més destacada com a docent ha sigut com a professor associat de Relacions Laborals i Recursos Humans en la Universitat d'Alacant, professor-tutor en la UNED, professor col·laborador en el màster de Gestió Sanitària i de Recursos Humans en la Universitat d'Alacant i la UMH d'Elx i professor col·laborador en cursos de recursos humans, contractació pública, gestió econòmica i altres matèries en l'IVAP i l'EVES.

Francisco Soriano també ha exercit la labor com a advocat de la Generalitat Valenciana i lletrat habilitat en tots els ordres jurisdiccionals.

Galeria d'imatges