Agricultura, Ramaderia i Pesca

La Conselleria d'Agricultura i Pesca acosta postures amb les confraries de Vinaròs, Benicarló i Borriana

29/08/2023
La Conselleria d'Agricultura i Pesca acosta postures amb les confraries de Vinaròs, Benicarló i Borriana
  • Aguirre treballarà per a aconseguir la unitat de les confraries pesqueres

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, i el director general de Pesca, Francisco J. Espinós, s'han reunit hui amb representants de les confraries de Vinaròs, Benicarló i Borriana, per a escoltar les seues reivindicacions i treballar pel sector pesquer de la província.

El conseller i el director general de Pesca han mantingut una trobada amb els patrons majors i representants de les confraries de Vinaròs i Benicarló i, posteriorment, els de Borriana. En les dues reunions han atés les queixes i demandes dels pescadors. Entre aquestes, el retard en els pagaments d'ajudes concedides, el cobrament del subsidi de l'atur, els desavantatges del sector respecte a altres comunitats veïnes, el qüestionament de les cotes de pesca de la tonyina, o les sancions. 

Després de conéixer els motius que els van allunyar de la interfederativa, Espinós els ha traslladat el seu suport i ha destacat que “des de la Direcció General ja es treballa per a donar solució als problemes i aconseguir que tot el sector estiga representat”.  

Per part seua, Aguirre ha agraït la disposició que han mostrat els representants de Vinaròs, Benicarló i Borriana a “treballar conjuntament per a aconseguir la unitat de les confraries pesqueres i recuperar la confiança en l'entitat interfederativa mitjançant la transparència en els comptes”.
 
La reunió es produeix dins la ronda de contactes que José Luis Aguirre manté amb els sectors implicats en la gestió de la seua conselleria.

Galeria d'imatges