Agricultura, Ramaderia i Pesca

Aguirre s’interessa pel treball de la DO Utiel-Requena per a promocionar els vins de la comarca

30/08/2023
Aguirre s’interessa pel treball de la DO Utiel-Requena per a promocionar els vins de la comarca
  • El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, s’ha reunit amb el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Vins d’Utiel-Requena, José Miguel Medina

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, s’ha reunit amb el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Vins d’Utiel-Requena, José Miguel Medina, per a conéixer el treball que realitza l’entitat a fi de fomentar i promocionar els vins de la comarca.

En la reunió, Aguirre s’ha interessat per les particularitats del cultiu de la vinya i les diferents àrees de treball i ha mostrat el seu suport al sector.

El responsable d’Agricultura, acompanyat pel director general de Desenvolupament Rural, Javier Benito, ha abordat la qüestió de l’excés de vins i estudiarà les possibilitats per a disminuir les reserves en cas necessari perquè els preus no es vegen afectats.

En la reunió també ha participat el representant de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, Vicente Insa.

Galeria d'imatges