Hisenda, Economia i Administració Pública

Ruth Merino anuncia que la pròxima edició de Forinvest tindrà lloc els dies 6 i 7 de març de 2024

31/08/2023
Ruth Merino anuncia que la pròxima edició de Forinvest tindrà lloc els dies 6 i 7 de març de 2024
  • La consellera d'Hisenda manté la primera trobada de treball com a presidenta d'aquest fòrum econòmic amb la directora del certamen, María José Puigcerver

La consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, ha anunciat que Forinvest 2024, que s'ha consolidat com el major fòrum nacional de networking del sector financer-empresarial, realitzarà la dessetena edició els pròxims 6 i 7 de març a Fira València.

Ruth Merino ha fet aquest anunci després de la reunió que ha mantingut aquest dijous amb la directora de Forinvest, María José Puigcerver, amb la finalitat d'iniciar els preparatius per a la pròxima convocatòria.

La responsable de les finances valencianes, que presideix el comité organitzador de Forinvest, ha destacat la importància d'aquest certamen perquè “contribueix al creixement i enfortiment del sector empresarial, econòmic i financer de la Comunitat Valenciana i constitueix un fòrum imprescindible de networking, el més important del país”. Així mateix, la consellera ha destacat que, gràcies a Forinvest, “València es convertirà un any més en l'epicentre del debat sobre reptes i tendències de la nova economia, amb la digitalització i la innovació tecnològica com a pilars”.

Per part seua, la directora de Forinvest, María José Puigcerver, ha explicat que l'objectiu que es marca en la pròxima edició se centra a “aportar una visió àmplia sobre l'economia i les finances en els pròxims anys. Una visió de prospectiva que es reforçarà amb una aposta per mostrar com la tecnologia i la innovació poden millorar la competitivitat de les nostres empreses”. En aquest sentit, hi ha afegit Puigcerver, “Forinvest s'obri a tot el teixit empresarial per a convertir-se en una eina de primer ordre per a estar al dia”.

El certamen albergarà més d'un centenar de conferències en les quals es debatrà sobre economia, finances, innovació, tecnologia i assegurances, al mateix temps que es generen oportunitats de negoci.

A més, comptarà amb els i les professionals més influents que reflexionaran sobre el present i el futur del sector. A més, aquesta plataforma global de negocis es vertebrarà de nou en cinc fòrums: Fòrum Forinvest, Fòrum Internacional de l'Assegurança, Fòrum de l'Assessor, Fòrum de Finances Personals i l'Innovation & Tech Fòrum Districte Digital.

Com cada any, la jornada abans de la inauguració, el 5 de març, tindrà lloc la Nit de les Finances, en què es donaran cita més de 500 personalitats del món econòmic, empresarial, financer, social i polític del país, i en la qual es lliuraran els Premis Forinvest a professionals destacats del món de l'economia i l'empresa.

Galeria d'imatges