Hisenda, Economia i Administració Pública
Teixit empresarial

Ruth Merino trasllada a l'associació empresarial IVEFA el suport del Consell a l'empresa familiar

04/09/2023
  • La consellera d'Hisenda ha mantingut aquest dilluns una primera trobada de treball amb representants de l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar

La consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, ha mantingut aquest dilluns una reunió de treball amb el president de l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar (IVEFA), Francisco Vallejo, i el director de l'associació empresarial, Juan Bolós.

En aquesta primera presa de contacte, Ruth Merino ha traslladat als representants d'IVEFA l'interés del Consell a col·laborar amb un model empresarial que suposa “un dels pilars essencials de l'economia valenciana pel seu pes tant en l'economia regional com en el nostre producte interior brut”. “No podem obviar que moltes de les grans empreses de la Comunitat Valenciana són de tipus familiar, per la qual cosa des de l'administració estem compromesos a donar suport a la millora de la competitivitat i la perdurabilitat d'aquestes empreses”, hi ha afegit.

IVEFA compta, en l'actualitat, amb 270 socis que representen més de 500 empreses familiars. La seua activitat se centra en el desenvolupament de diferents iniciatives que enriqueixen l'experiència de l'empresari familiar, i fomenta la interrelació generacional i empresarial.

Galeria d'imatges