Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge

La directora general de l'IVASS es reuneix amb representants de l'entitat noruega OKTAV AS

06/09/2023
La directora general de l'IVASS es reuneix amb representants de l'entitat noruega OKTAV AS
  • En la reunió s'ha presentat el projecte europeu SELF-IN i s'han estudiat possibles vies de col·laboració entre les dues entitats

La directora general de l'Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), Maria Àngels Ramón-Llin, ha presidit la reunió amb representants de l'entitat noruega OKTAV AS, que té com a labor donar suport a les persones amb discapacitat intel·lectual en la transició a l'ocupació ordinària.

L'entitat noruega ha mostrat interés en el projecte europeu SELF-IN de la convocatòria ERASMUS+, que està coordinat per l'IVASS i l'objecte de la qual és millorar les competències d'autogestió de les i els professionals i de les persones amb discapacitat usuàries dels centres i serveis.

En la reunió, s'han abordat possibles vies de col·laboració entre les dues entitats i s'han donat a conéixer altres projectes europeus en què actualment participa l'Institut Valencià de Serveis Socials.

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, a través de l'IVASS, ha realitzat una inversió de 202.000 euros per al desenvolupament de cinc projectes europeus SELF-IN, MOVE-IT, ResilL4Care, TETRA-S i Acreditació Erasmus+PLA Erasmus+IVASS.

Galeria d'imatges