Sanitat
Infraestructures sanitàries

Sanitat inverteix més de 500.000 euros en la millora i l'equipament del Centre Sanitari Integrat de Segorbe

06/09/2023
Sanitat inverteix més de 500.000 euros en la millora i l'equipament del Centre Sanitari Integrat de Segorbe
  • El CSI de Segorbe incorporarà un mamògraf, un ecògraf, un ortopantomògraf i un densitòmetre
  • Marciano Gómez: “L'objectiu és que els segorbins compten amb la millor assistència sanitària”

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha visitat el Centre Sanitari Integrat (CSI) de Segorbe i ha assenyalat que “aquest centre compta amb una inversió prevista de més de 500.000 euros que permetran millorar tant les instal·lacions com dotar el centre de nous equips radiològics”.

Gràcies a aquesta inversió, “es mantindran els estàndards de qualitat i es dotarà el centre del personal necessari perquè els segorbins compten amb la millor assistència sanitària”, ha indicat el conseller.

Durant la visita, Marciano Gómez ha estat acompanyat per la directora general d'Atenció Primària, Eva Suárez, i l'alcaldessa de Segorbe, Mari Carmen Climent.

Segons ha indicat el titular de Sanitat, “es durà a terme una millora dels equips radiològics gràcies a la incorporació d'un mamògraf, un ecògraf, un ortopantomògraf i un densitòmetre, la qual cosa permetrà millorar la capacitat diagnòstica i l'atenció dels pacients assignats al CSI de Segorbe”. 

En aquest sentit, el conseller ha destacat que “tal com ja va prometre el president de la Generalitat, Carlos Mazón, està prevista la incorporació d'un mamògraf que permetrà a les pacients de l'àrea de Segorbe fer-se el cribratge de càncer de mama en aquest centre”. 

Millora de les instal·lacions

D'altra banda, Marciano Gómez ha assenyalat que “estem invertint per a millorar la qualitat assistencial d'aquest centre, no solament amb el personal que l'executa, sinó invertint en l'arquitectura i millora d'equipament del centre”.

En aquest sentit, quant a les instal·lacions, està previst dur a terme una reforma estructural de la consulta destinada als tractaments de Sintrom i substituir l'actual ascensor per un de nou. 

A més, recentment s'han dut a terme millores al centre perquè s'hi ha incorporat un nou control d'Infermeria, s'ha repintat tot el centre i s'hi han instal·lat vidres tèrmics per a reduir-ne la calor.

El CSI de Segorbe té una població assignada de 24.742 persones i atén una mitjana de 450 consultes diàries. A més, compta amb les especialitats d'Al·lèrgia, Anestèsia, Digestiu, Rehabilitació, Càrdio, Endocrí, Cirurgia General, Traumatologia, Dermatologia, Ginecologia i Obstetrícia, consulta d'anticoagulació, Medicina Interna, Pneumologia, Neurologia, Oftalmologia, Otorrino i Oncologia. 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats