Hisenda, Economia i Administració Pública
Col·laboració

Ruth Merino trasllada al president del Col·legi d'Economistes de València la voluntat de cooperar amb la institució

07/09/2023
Ruth Merino trasllada al president del Col·legi d'Economistes de València la voluntat de cooperar amb la institució
  • La consellera d'Hisenda ha mantingut aquest dijous una primera trobada de treball amb el seu president, Juan José Enríquez

La consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, ha mantingut aquest dijous una reunió de treball amb el president del Col·legi d'Economistes de València (COEV), Juan José Enríquez, junt amb el tresorer, Francisco Duato, i el secretari, Francisco J. Marín, per a conéixer de primera mà la situació actual de les persones col·legiades.

Ruth Merino ha destacat en aquesta primera presa de contacte “la important labor del col·lectiu professional d'economistes i el paper del col·legi”, al mateix temps que ha traslladat “el seu suport i cooperació amb aquesta institució”.

Així mateix, la consellera s'ha compromés a analitzar les propostes del COEV “com fem amb qualsevol iniciativa que puga suposar una millora en l'eficiència i en la gestió dels recursos públics”.

Per part seua, els representants del COEV han convidat la consellera a participar en la pròxima presentació de l'enquesta de conjuntura, o el de fiscalitat autonòmica, que són dos dels esdeveniments més importants de la institució, així com en el Dia de l'Economista.

El Col·legi d'Economistes de València també enfoca les accions a oferir activitats formatives, orientació professional, així com ofertes d'ocupació i tallers per al desenvolupament professional del col·lectiu associat.

Galeria d'imatges