Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reuneix amb l'alcalde de Torrevieja per a abordar les inversions de la Generalitat al municipi

07/09/2023
La delegada del Consell a Alacant es reuneix amb l'alcalde de Torrevieja per a abordar les inversions de la Generalitat al municipi
  • Agustina Esteve inicia una primera ronda de contactes amb els alcaldes de la província   

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit hui amb l'alcalde de Torrevieja, Eduardo Dolón, per a abordar les diferents inversions i projectes de la Generalitat a la ciutat. 

Amb aquesta trobada, Agustina Esteve inicia una primera ronda de contactes amb alcaldes, regidors i representants d'entitats socials i econòmiques de la província. Esteve ha volgut que la primera reunió institucional després de l'acte de nomenament com a delegada del Consell fora a l'Ajuntament de Torrevieja perquè va ser regidor d'aquest municipi entre els anys 2007 i 2019. 

La delegada del Consell ha destacat el “compromís” i la “total col·laboració” de la Generalitat i del seu president, Carlos Mazón per a materialitzar les inversions que necessita Torrevieja i, en aquest sentit, ha mostrat l'“absoluta predisposició” que té a traslladar a les diferents conselleries del Govern Valencià les necessitats del seu ajuntament. 

Per part seua, l'alcalde de Torrevieja, Eduardo Dolón, ha agraït a Agustina Esteve l'elecció de Torrevieja com el primer municipi que visita com a delegada del Consell. Dolón ha destacat, així mateix, que es tracta d'“una prova més del rellevant paper” que Torrevieja i tot el Baix Segura tindrà en la nova etapa que s'ha obert en la Generalitat amb Carlos Mazón com a president. 

Finalment, Eduardo Dolón, que ha destacat que es tracta de la primera torrevellenca que té aquest càrrec de responsabilitat, ha declarat que Agustina Esteve s'emporta, després de la reunió que han mantingut aquest matí, una radiografia perfecta de les necessitats del municipi en diverses matèries com ara benestar social, educació, infraestructures i sanitat.

Galeria d'imatges