President
Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe

Carlos Mazón mostra el compromís del Consell per “cuidar, protegir i promoure” les tradicions i els senyals d'identitat valencians

07/09/2023
Carlos Mazón mostra el compromís del Consell per “cuidar, protegir i promoure” les tradicions i els senyals d'identitat valencians
  • Assenyala que el centre de salut de Segorbe disposarà d'un mamògraf i que treballarà per a “restituir” serveis socials i sanitaris al municipi 
  • Avança que es treballa en coordinació amb la Diputació de Castelló i amb ajuntaments per a establir ajudes pels efectes de la DANA de la setmana passada
Segorbe.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, on ha mostrat el compromís personal i el del Consell per a “cuidar, protegir i promocionar” les tradicions com les festes de Segorbe “que formen part dels nostres senyals d'identitat”.

Prèviament, el president ha visitat l'ajuntament, on ha destacat la col·laboració de l'alcaldessa, Mari Carmen Climent, i el seu equip de govern amb el Consell, amb la finalitat de restablir la normalitat dels serveis públics i, en concret, “dels serveis socials i sanitaris que mereix Segorbe”.

En aquest sentit, ha assenyalat que està prevista la incorporació d'un mamògraf al centre de salut de la localitat, que permetrà a les pacients de l'àrea de Segorbe fer-se les proves en aquest centre i evitar desplaçaments a altres municipis. De la mateixa manera, ha assenyalat el centre de menors de Segorbe com una prioritat i s'ha compromés a “restituir” aquest centre que ha sigut “injustament tractat amb una ostentació de prejudicis intolerable”.

D'altra banda, ha avançat que la Generalitat ja treballa de manera coordinada amb ajuntaments i amb la Diputació de Castelló “perquè ens facen arribar com més prompte millor les seues necessitats” i poder reparar els efectes provocats per la DANA de la setmana passada.

Finalment, ha indicat que el Consell repassarà “i actualitzarà” les ajudes compromeses per la Generalitat per l'incendi declarat a Villanueva de Viver el mes d'abril passat, perquè “venim a solucionar problemes”.

A l'acte ha assistit també el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, i la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón