Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències supera les 30.000 entrades reservades d'escolars per al nou curs

10/09/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències supera les 30.000 entrades reservades d'escolars per al nou curs
  • Els planetaris en directe a l'Hemisfèric, les visites temàtiques del Museu de les Ciències i els viatges educatius de l'Oceanogràfic destaquen en l'oferta educativa del complex

La Ciutat de les Arts i les Ciències és de nou una de les destinacions destacades per a les activitats extraescolars i excursions que organitzen els centres docents. Per a este curs 2023/2024 ja hi ha més de 30.000 entrades reservades per a públic escolar, motiu pel qual s'espera continuar amb la tendència positiva de l'any passat, en el qual es van superar les 300.000 visites escolars.

Per al nou curs 2023/24, s'han reservat de moment més de 7.000 entrades per als diferents tallers de "La Ciència a Escena" i l'"Estudi de TV". A l'Hemisfèric s'han superat les 1.600 reserves per a assistir als planetaris escolars.  I quant als viatges educatius de l'Oceanogràfic, s'han venut 3.960 entrades.

D'altra banda, el departament comercial de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat la campanya de visites informatives a centres escolars de la Comunitat Valenciana i d'altres comunitats per a donar-los a conéixer l'oferta educativa del complex, un servei que els centres poden sol·licitar també en el telèfon 96-197 44 00 i en l'adreça de correu reservas@cac.es

També s'ha publicat el nou calendari de les jornades "Dia del Docent", unes visites especials dirigides a este col·lectiu perquè coneguen in situ la Ciutat de les Arts i les Ciències. Així mateix, compten un any més amb el Programa especial per a docents, en què poden inscriure's i gestionar l'accés gratuït en esta web, així com consultar els cursos i les jornades especials que s'organitzen per al professorat. També tenen accés a un complet material educatiu en línia (propostes d'itineraris, guies, fitxes, jocs, etc.), tant per a preparar la visita com per a assentar el que s'ha aprés després de l'excursió.

Resultats del curs 2022-2023

Quant al curs passat, a l'Hemisfèric es van vendre més de 67.000 entrades per a escolars que van gaudir de les diferents pel·lícules a la sala de projeccions. Així mateix, els planetaris en directe adaptats a cada nivell educatiu van comptar amb més de 4.200 participants. El Museu de les Ciències va rebre vora 98.000 visites d'escolars. A més, en els diferents tallers de "La Ciència a Escena" van participar uns 23.000 estudiants i més de 25.000 alumnes van assistir a les sessions del Teatre de la Ciència. Per la seua banda, l'Oceanogràfic va vendre vora 135.000 entrades a escolars durant el curs 2022-2023.

Galeria d'imatges