Presidència

Susana Fabregat es reunix amb l'alcaldessa de Torreblanca per a conéixer les necessitats prioritàries de la localitat

12/09/2023
Susana Fabregat es reunix amb l'alcaldessa de Torreblanca per a conéixer les necessitats prioritàries de la localitat
  • Fabregat ha transmés "la cooperació de la Generalitat" amb projectes que redunden en el benestar dels veïns i veïnes

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una reunió de treball amb l'alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut, amb l'objectiu de conéixer de primera mà els projectes de la localitat castellonenca en matèries relacionades amb la salut, els servicis socials o l'educació, entre d'altres.

“El Govern de Carlos Mazón té un compromís ferm amb els nostres municipis, ja que sempre manté una escolta activa i directa per a facilitar la interrelació entre les dos institucions amb la finalitat d'impulsar la qualitat de vida al conjunt de la ciutadania”, ha explicat Susana Fabregat.

La delegada del Consell a Castelló traslladarà estes necessitats als diferents organismes de la Generalitat per a “traçar les línies de cooperació entre les dos administracions, desenvolupar accions que redunden en el benestar dels veïns i reactivar projectes oblidats durant anys”.

En esta línia, l'alcaldessa de Torreblanca ha agraït “la predisposició de la Generalitat del president Mazón per a atendre les necessitats del municipi". "Era una reunió molt necessària que ha servit per a exposar les necessitats que tenim i que afecten diverses conselleries, com ara Educació, Sanitat o Servicis Socials", hi ha afegit.

“Era necessari que coneguera els projectes que tenim pendents i que necessiten el suport del Consell per a tirar avant i confie que molt prompte puguem reunir-nos amb les diferents conselleries per a posar-nos a treballar en estos projectes”, ha indicat Tania Agut.

Galeria d'imatges