Sanitat
Sanitat pública

Sanitat licita la contractació del servici de manteniment integral de productes sanitaris, equipament i accessoris en centres sanitaris

12/09/2023
  • El valor estimat del contracte ascendix a més de 92 milions d'euros
  • El contracte està dividit en 21 lots i el període d'execució és de 24 mesos, amb possibilitat de pròrroga de fins a 36 mesos

La Conselleria de Sanitat ha publicat en la plataforma de contractació del sector públic la licitació del servici de manteniment integral dels productes sanitaris, equipament d'ús sanitari i altres accessoris dels centres dependents de la Conselleria.

Es tracta d'un contracte mixt, ja que inclou prestacions pròpies del contracte de servici, com és el manteniment dels equips electromèdics, i de subministrament, relatiu a les peces de recanvi per reparacions.

El contracte es dividix en 21 lots i el període d'execució és de 24 mesos, amb possibilitat de pròrroga de fins a 36 mesos. El valor estimat d'este ascendix a més de 92 milions d'euros, IVA exclòs, incloent-hi possibles pròrrogues i modificats.

L'àmbit d'aplicació en què es prestarà el servici és en tots els departaments de salut adscrits a la Conselleria de Sanitat i altres centres no departamentals situats en el seu àmbit geogràfic, com són els hospitals d'atenció a pacients crònics i llarga estada, centres de transfusió, centres de salut pública, centres de salut, consultoris auxiliars i consultoris d'estiu.