Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Automovilisme

Valentino Rossi i Dani Pedrosa protagonitzen les carreres del Fanatec GT World Challenge en el Circuit

13/09/2023
Valentino Rossi i Dani Pedrosa protagonitzen les carreres del Fanatec GT World Challenge en el Circuit
  • El Circuit Ricardo Tormo acull el seu primer cap de setmana de carreres després de la parada pel reasfaltat
  • VolraceGT porta la major concentració d'apassionats per l'automobilisme i diferents activitats en la pista i en el pàdoc

El  Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana la huitena ronda del Fanatec GT World Challenge powered by AWS amb els expilots de MotoGP Valentino Rossi i Dani Pedrosa com a principals atractius en les llistes d'inscrits.

Un total de 40 superesportius compondran les graelles d'eixida de les dos proves a l'Sprint de la categoria principal que celebraran les seues carreres tant dissabte com diumenge a les 14.00 hores.

El BMW M4 GT3 amb el dorsal 46 serà uns dels focus d'atenció amb el nou vegades campió del món de motociclisme Valentino Rossi al volant juntament amb el belga Maxime Martin en l'equip WRT.

Encara que falten dos proves més per a acabar la temporada, hi ha la possibilitat que es decidisquen els títols de la general, la Gold Cup i la Silver Cup. No obstant això, la Copa de Bronze es decidirà amb tota seguretat, ja que València és l'última prova Sprint de la categoria.

Pedrosa en GT2

Dani Pedrosa serà el principal atractiu de la graella de les Fanatec GT2 European Series. “Estic desitjant que arribe el cap de setmana” ha indicat el pilot que ha afegit que “és una pista que m'agrada i que conec bé. Estic molt sorprés de l'estabilitat del cotxe i de la seua velocitat d'entrada en corba, pareix que no té límits”, ha indicat sobre el seu KTM X-BOW GT2.

El pilot català que ha guanyat en set ocasions el Gran Premi de la Comunitat Valenciana i disputarà les dos carreres, el dissabte a les 17.00 hores i el diumenge a les 10.00 juntament amb Hurbert Trunkenpolz, membre del consell executiu de KTM, com a company d'equip.

Volrace

Els aficionats que es donen cita este cap de setmana en el Circuit disfrutaran, a més de les carreres, d'una gran concentració d'amants del motor amb drift, grip, música, exposicions i exhibicions dins i fora de la pista.

L'activitat la completa el Super Trofeu Lamborgini que celebra la quarta de les sis rondes de la seua versió europea. Després de les cites a Paul Ricard (França), Spa Francorchamps (Bèlgica) i Nurburgring (Alemanya) el Super Trofeu celebrarà la seua única cita a Espanya amb dos carreres, una el dissabte al migdia i la segona en el matí del diumenge.

Les entrades estan a la venda en la pàgina web del Circuit Ricardo Tormo i totes donen accés tant a les graderies com al pàdoc de les instal·lacions de Cheste, que ha renovat la superfície de la seua pista durant l'estiu i es prepara per a acollir el primer esdeveniment d'esta nova etapa.

Galeria d'imatges