Presidència

Susana Fabregat recorre Nules per a comprovar els danys provocats per la ‘rebentada tèrmica’

13/09/2023
Susana Fabregat recorre Nules per a comprovar els danys provocats per la ‘rebentada tèrmica’
  • La delegada del Consell a Castelló ha mostrat “el suport de la Generalitat als municipis i veïns que han patit problemes”

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat la localitat de Nules per a comprovar els efectes i danys provocats la ‘rebentada tèrmica’ que va afectar ahir diverses localitats de la Plana Baixa. Fabregat ha comprovat, en companyia de l'alcalde, David García, les zones del municipi més afectades per les pluges, el vent i el graníssol que van produir la caiguda d'arbres, murs o desperfectes en locals i habitatges.

Fabregat ha manifestat la seua “solidaritat amb totes les persones afectades” i ha mostrat “el suport de la Generalitat als municipis i veïns que han patit problemes”. La delegada del Consell a Castelló ha assenyalat que “estem en contacte amb la Diputació i els representants municipals per a conéixer i abordar totes les seues necessitats”.

Fabregat ha agraït la gran labor que han exercit les forces de seguretat i els serveis d'emergències durant este episodi que han patit localitats com Borriana, Nules, Vilavella o les Alqueries.

Galeria d'imatges