Presidència
AEFA

La delegada del Consell a Alacant participa en la presentació dels Premis de l'Empresa Familiar d'Alacant

13/09/2023
La delegada del Consell a Alacant participa en la presentació dels Premis de l'Empresa Familiar d'Alacant
  • El Premi Generalitat ha correspost a Plásticos Inden 

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, ha participat este dimecres en la presentació de la XXVIII edició dels Premis de l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant (AEFA), uns guardons que s'entregaran el pròxim 2 d'octubre a Alcoi. 

Esteve ha donat a conéixer el Premi Generalitat, que ha correspost a Plásticos Inden, d'Ibi. En esta edició també seran guardonades l'empresa familiar del Baix Segura Avecox (Premi Diputació d'Alacant), la cadena hotelera benidormera Port Hotels (Premi CaixaBank) i l'empresari il·licità fundador de l'empresa de calçat esportiu J Hayber, Rafael Bernabeu Moya, que serà reconegut amb el Premi Manuel Peláez Castillo. 

En la presentació dels guardons han participat també la presidenta d'AEFA, Maite Antón; Felipe Pulido, representant de CaixaBank; i Carmen Robles, presidenta de la Fundació Manuel Peláez Castillo.   

En la seua intervenció, Agustina Esteve ha reivindicat el treball que desenvolupa l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant, i de la seua presidenta, Maite Antón. La delegada del Consell ha destacat la rellevància dels premis d'AEFA, que s'han convertit en un referent no solament a la província sinó també a la Comunitat Valenciana i en el conjunt d'Espanya.

Galeria d'imatges