Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Butaca Oberta

La Vicepresidència i Conselleria de Cultura posa en marxa la Campanya Escolar 2023-2024 del Teatre Arniches d'Alacant

15/09/2023
  • La programació inclou 24 espectacles de teatre, dansa, circ, música i cinema per a tots els cicles de primària i secundària

La Vicepresidència i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, reprén la seua activitat a Alacant i obri el curs 2023-2024 amb el llançament de la seua Campanya Escolar del Teatre Arniches, que ja està disponible per a tots els centres educatius d'ensenyament primari i secundari de la província d'Alacant.

Un any més el Teatre Arniches es consolida com l'únic teatre de la ciutat que oferix una campanya educativa estable que reunix una cuidada selecció d'activitats d'arts escèniques i cinema per a tots els cicles de l'ensenyament.

Des de setembre, l'Arniches posa a la disposició dels centres la reserva de places per a totes les sessions del curs, que arrancaran amb la temporada escènica habitual el mes d'octubre i que finalitzarà el maig de 2024.

En resposta a la fantàstica resposta de la comunitat educativa a esta convocatòria que va deixar un 92 % d'ocupació en el curs 2022-2023, i una llista d'espera que supera els 900 alumnes, l'Arniches incrementa l'oferta de sessions respecte a la temporada anterior i ja ha llançat una programa amb 24 activitats.

La Campanya Escolar del Teatre Arniches manté la seua política d'accessibilitat i oferix una entrada de 3 euros per a les funcions d'arts escèniques i de 2 euros per a les sessions de la Filmoteca Valenciana; a més, dos de les activitats són gratuïtes.

La campanya està inclosa, així mateix, en Butaca Oberta, el programa d'accessibilitat a la cultura per a persones en risc d'inclusió social que desenvolupa l'IVC en tots els seus espais.

Una altra de les novetats que incorpora la Campanya és la inclusió d'una activitat de mediació amb el barri de Benalúa, vinculada al Projecte Ornitorrinco de La Red de Teatros per al qual el Teatre Arniches va ser seleccionat l'any passat.