President
Premis Empresa de l'Any

Mazón ressalta l'activitat econòmica de les pimes per a mantindre la cohesió social

14/09/2023
Mazón ressalta l'activitat econòmica de les pimes per a mantindre la cohesió social
  • El president de la Generalitat ha garantit el suport del Consell als sectors industrials de la Comunitat Valenciana 
  • El president ha assistit al lliurament de premis Empresa de l'Any, organitzada per El Periódico Mediterráneo
     

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat l'activitat econòmica i l'esforç de les pimes per a mantindre “d'una manera sostenible i que perdure en el temps” la cohesió social. Així ho ha manifestat durant el lliurament de premis Empresa de l'Any, organitzada per El Periódico Mediterráneo.

En este sentit, ha garantit el suport del Consell als sectors industrials perquè és “molt conscient” del treball que suposa alçar la persiana per a generar activitat econòmica i que és l'“únic secret per a crear cohesió social i ajudar els qui més ho necessiten i més estan fent este esforç de superació”.

Mazón ha insistit en el suport del Consell a l'activitat econòmica de les pimes i ha fet una referència expressa al sector ceràmic de Castelló, del qual ha assenyalat la importància de “sostindre i ajudar” per a mantindre la seua activitat empresarial.

El president s'ha referit també a l'aprovació recent de l'avantprojecte de llei per a eliminar l'Impost de Successions i Donacions a la Comunitat Valenciana, una mesura que s'ha adoptat no sols “per a honrar els nostres pares”, sinó per a fer “més factible i sense cost fiscal doble el relleu generacional en l'empresa familiar”.

Així mateix, Mazón ha anunciat que s'inicia una etapa de reformes fiscals que seran progressives al llarg dels pròxims anys, i que van encaminades a ajudar els qui més ho necessiten, però també l'activitat econòmica de les pimes de la província de Castelló i de la resta de la Comunitat Valenciana, perquè tots junts puguem superar “una etapa de pressió fiscal inassumible i canviar a una etapa que garantisca la cohesió i la solidaritat dins de la nostra comunitat”.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón