Hisenda, Economia i Administració Pública

La Conselleria d'Hisenda i Administració Pública avança en l'execució de l'OPO 2023 amb la constitució de tribunals de selecció

17/09/2023
La Conselleria d'Hisenda i Administració Pública avança en l'execució de l'OPO 2023 amb la constitució de tribunals de selecció
  • L'Oferta d'Ocupació Pública de 2023 de la Generalitat preveu un total de 823 places
  • Merino assenyala que és “fonamental” realitzar convocatòries d'ofertes d'ocupació pública anuals i de gestionar els processos extraordinaris “per a reduir la temporalitat”

La Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública ha iniciat les actuacions per a executar l'Oferta d'Ocupació Pública de 2023 de la Generalitat amb la constitució dels tribunals de selecció dels processos selectius.

Esta oferta preveu un total de 823 places distribuïdes en diversos cossos, amb alta representació de places del grup A1, concretament 26 places del Cos Superior d'Administració de Fons Europeus, 24 places del cos superior d'Enginyeria Informàtica i 3 del cos superior Tècnic d'Administració General.

“Per al Govern Valencià és fonamental continuar convocant anualment ofertes d'ocupació pública ordinàries per a cobrir les places d'empleats i empleades públiques que es jubilen, amb un treball previ de reflexió sobre els perfils més necessaris en els diferents departaments de la Generalitat”, ha afirmat la consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino.

“Al mateix temps, -ha continuat Merino-, som conscients de la necessitat de gestionar els processos extraordinaris per a reduir la temporalitat que s'estan duent a terme i que ens permetran aconseguir a la fi del pròxim any una taxa de temporalitat per davall del 8 %”.

Incorporació del funcionariat

Els processos selectius que actualment té en marxa la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública s'han agilitzat i conclouran abans de juny del pròxim any com a resultat de la introducció de mesures d'innovació avantguardistes en matèria d'Ocupació Pública.

En este sentit, abans que finalitze 2023, prendran possessió 300 persones del cos superior d'Administració General de processos selectius anteriors i al principi de 2024 altres 150. A més, el cos superior d'Enginyeria Informàtica també es veurà incrementat amb 95 persones més que prendran possessió dels seus llocs abans que acabe este any.

Galeria d'imatges