Hisenda, Economia i Administració Pública

La Conselleria d'Hisenda convoca una beca de pràctiques de formació en Fons Europeus per a joves amb titulació superior

16/09/2023
La Conselleria d'Hisenda convoca una beca de pràctiques de formació en Fons Europeus per a joves amb titulació superior

La Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública ha publicat en el DOGV d'este divendres la convocatòria d'una beca per a l'exercici 2023 per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Fons Europeus perquè joves amb titulació superior menors de 35 anys puguen completar la seua formació i especialització professional.

Així, la persona seleccionada podrà completar els seus coneixements i formació en matèries relacionades amb l'Administració pública amb especial èmfasi en tasques relacionades amb els programes operatius de la Comunitat Valenciana en la Direcció General de Fons Europeus.

Les persones sol·licitants de la beca hauran de disposar d'una de les llicenciatures o graus següents: Dret, Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Ciències Polítiques i de l'Administració Pública o Gestió i Administració Pública.

Les persones aspirants a obtindre una beca han de presentar, exclusivament per via electrònica, la seua sol·licitud i el currículum de manera completa segons els models normalitzats en el termini de 20 dies hàbils, a partir del dilluns 18 de setembre i fins al 17 d'octubre, els dos inclosos. L'accés al tràmit electrònic de la beca és el següent: https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=g22609

El període de duració de la beca serà de 12 mesos, comptats des de la data que s'indique en la resolució de concessió, i podrà ser prorrogada mitjançant una resolució expressa per un termini de fins a 12 mesos més.

La publicació de les llistes previstes en el procés de selecció es farà en la seu electrònica o portal institucional de la Generalitat en internet www.gva.es i en la pàgina web de la Conselleria Hisenda, Economia i Administració Pública http://www.hisenda.gva.es. La resolució de concessió es publicarà tant en esta seu electrònica com en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Galeria d'imatges