Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell aprova la pròrroga dels caixers Punt Labora a Sant Joan d'Alacant, la Nucia i la Vila Joiosa

19/09/2023
  • A través d'estos dispositius, la ciutadania té al seu abast tots els serveis prestats per Labora
  • Este acord de col·laboració s'estendrà per altres quatre anys

El Ple del Consell ha donat llum verda a l'extensió de l'acord de cooperació entre la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, a través de Labora (el Servei Valencià d'Ocupació i Formació), i els municipis de Sant Joan d'Alacant, la Nucia i la Vila Joiosa.

Esta decisió permetrà mantindre amb garanties el funcionament dels caixers Punt Labora situats en estes localitats, i oferirà diversos serveis als seus habitants. 

L'objectiu és continuar brindant-los assessorament laboral d'una manera més dinàmica i pròxima. Així, el terminal de Sant Joan d'Alacant es troba a plaça d'Espanya, núm. 1; el de la Nucia, a l'avinguda Portilla, s/n; mentre que el terminal de la Vila Joiosa està situat al carrer Colón, núm. 40.

A través d'esta eina, les persones que per qualsevol circumstància no es puguen connectar a Internet pels seus propis mitjans, podran accedir a una àmplia gamma de funcionalitats de Labora, com la inscripció o renovació de la demanda d'ocupació, l'accés a assessorament laboral personalitzat, diversos cursos de formació i totes les ofertes de treball disponibles.