Sanitat
Nomenaments

El Consell de Govern de l'Hospital Provincial de Castelló designa les persones que ocuparan les direccions econòmica, mèdica i d'infermeria

18/09/2023
El Consell de Govern de l'Hospital Provincial de Castelló designa les persones que ocuparan les direccions econòmica, mèdica i d'infermeria
  • El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha presidit hui la reunió telemàtica del Consell de Govern del Consorci
  • Inmaculada Tena ha sigut ratificada com a directora econòmica, mentre que Daniel Flores ocuparà la Direcció Mèdica i Carmen Saura la d'Infermeria

El Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, presidit pel conseller de Sanitat, Marciano Gómez, juntament amb la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló i vicepresidenta del nou Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha ratificat hui la designació d'Inmaculada Tena en el lloc de directora econòmica i ha nomenat director metge el doctor Daniel Flores i la infermera Carmen Saura, directora d'infermeria.

Este ha sigut el primer Consell de Govern en el qual ha participat el nou director gerent del Consorci, Matías Real, nomenat fa deu dies, qui ha proposat les persones que conformaran la resta del seu equip directiu per considerar que són les més idònies i capacitades per a l'acompliment de les seues funcions.

Respecte a Inmaculada Tena, qui està al capdavant de la Direcció Econòmica des d'octubre de 2022, el conseller ha destacat que es tracta d'un “renomenament”, ja que -segons ha expressat- “el seu prestigi i trajectòria professional” l'avalen com la “persona adequada per a posar en marxa el projecte presentat en la Conselleria”.

El doctor Daniel Flores, qui ocuparà un lloc que es trobava vacant des d'agost, és especialista en Medicina Nuclear i desenvolupa la seua labor en el Provincial des de 2005. Tota la seua trajectòria professional ha estat vinculada al Consorci, l'únic centre de la província que compta amb Medicina Nuclear, un servei clau en el diagnòstic del càncer i seguiment de pacients oncològics.

Per la seua banda, la infermera Carmen Saura substituïx Dolores Carbonell al capdavant de la Direcció d'Infermeria i famés de 30 anys que desenvolupa la seua labor a l'Hospital Provincial. La major part d'este temps l'ha dedicat a l'àmbit de l'oncologia. En els últims anys ha ocupat la supervisió d'infermeria dels serveis d'Oncologia Mèdica i Farmàcia.

Galeria d'imatges