Sanitat

Sanitat designa el nou gerent del departament de salut Elx-Hospital General

18/09/2023
Sanitat designa el nou gerent del departament de salut Elx-Hospital General
  • El nou gerent és Andrés Navarro Ruiz, que substituïx Carlos Gosálbez

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha nomenat Andrés Navarro Ruiz, nou gerent del departament de salut d'Elx-Hospital General, que substituirà en el càrrec Carlos Gosálbez.

Andrés Navarro és doctor en Farmàcia per la Universitat Miguel Hernández d'Elx, farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària i en Anàlisi i Control de Medicaments i Drogues. Navarro Ruiz també és màster en Farmàcia Clínica i Assistencial en l'Entorn Pharmaceutical Care per la Universitat de València i màster en Seguretat de Medicaments: Farmacovigilància i Estudis Postautorització per la Universitat de Sevilla.

Andrés Navarro Ruiz ha exercit durant 20 anys la direcció del Servei de Farmàcia de l'Hospital General d'Elx, centre sanitari del qual també ha format part de l'equip directiu.

Així mateix, també ha exercit la labor docent com a professor associat de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i de la Universitat Cardenal Herrera CEU d'Elx. Compta amb nombroses publicacions en revistes nacionals i internacionals, així com comunicacions en congressos.

El nou gerent del departament ha sigut vocal, secretari de la Junta de Govern i president de la Societat Valenciana de Farmàcia Hospitalària.

Galeria d'imatges