Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

El Consell renova el conveni amb la Universitat de València per a fomentar la formació d’entrenadores i entrenadors esportius

19/09/2023
  • La Generalitat aporta 35.000 euros per a subvencionar l’organització i el desenvolupament d’estos cursos de contingut tècnic

El Ple del Consell ha autoritzat el conveni entre la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport i la Universitat de València-Estudi General (UV) per al foment de la formació i la tutorització d’entrenadores i entrenadors esportius valencians.

En concret, es tracta d’oferir formació tècnica sobre les matèries comunes a tots els esports dels cursos desenvolupats per les federacions esportives durant 2023, mitjançant l’organització conjunta d’accions formatives per part de les dos entitats.

Per a dur-ho a terme, la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport aportarà 35.000 euros destinats a atendre les despeses ocasionades per les actuacions incloses en el conveni.

Entre estes actuacions s’inclouen la tutorització de l’alumnat i el seguiment de les pràctiques; la realització d’accions formatives; la gestió i el manteniment de suports materials i virtuals per a la formació; la possibilitat d’utilitzar instal·lacions tant de la Universitat de València com de la Generalitat, així com el foment i la participació de les entrenadores i els entrenadors esportius en les accions de formació. La Conselleria coordinarà les actuacions que s’hi duran a terme.