Justícia i Interior
Justícia

Núñez trasllada als representants sindicals dels funcionaris de Justícia la disposició de la Conselleria a millorar les seues condicions laborals

19/09/2023
  • Ha manifestat la voluntat política de dotar amb els millors mitjans un servei públic que ha de ser àgil i de qualitat
  • La consellera, el secretari autonòmic de Justícia i la directora general de Justícia s'han reunit amb la Mesa de Negociació Sindical de Justícia

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez ha mostrat “la disposició de la Conselleria a millorar les condicions laborals dels funcionaris de justícia, desateses per l'anterior Govern del Botànic”, i en el marc de la voluntat política de “dotar amb els millors mitjans un servei públic que ha de ser àgil i de qualitat per a garantir el correcte funcionament de l'estat de dret”.

La consellera, el secretari autonòmic de Justícia, Eduardo Ruíz, i la directora general de Justícia. Cristina Gil, s'han reunit amb la Mesa de Negociació Sindical de Justícia per a tractar les reivindicacions proposades pels representants sindicals, entre les quals es troba una millora retributiva.

La consellera ha traslladat als membres de la Mesa de Negociació Sindical que “el nou equip de govern de la Conselleria de Justícia i Interior està ací per a treballar per ells, pels nostres funcionaris, perquè cobren un sou digne, equiparat al sou dels funcionaris del mateix nivell de la resta d'administracions, i no menys com fins ara. I perquè treballen en espais adequats i en bones condicions”.