Sanitat

Sanitat treballarà per a fidelitzar els professionals i donar resposta als departaments amb places de difícil cobertura

20/09/2023
  • Francisco Ponce destaca “l’aposta del Consell per l’Atenció Primària, amb la creació d’una direcció general”
  • El secretari autonòmic de Sanitat ha visitat el Departament de Salut d’Alcoi, junt amb la directora general d’Atenció Primària, Eva Suárez, i la directora general d’Atenció Hospitalària, María Jesús Arilla

El secretari autonòmic de Sanitat, Francisco Ponce, ha destacat este dimecres a Alcoi que “els reptes d’este departament de salut són els reptes de la Conselleria de Sanitat”. En este sentit, ha assenyalat que “sabem que és un departament amb places de difícil cobertura i per això, com ja va avançar el conseller, treballarem en la creació d’un marc normatiu específic per a atendre la situació concreta dels departaments de salut als quals, a vegades, costa atraure els professionals”.

Així mateix, ha indicat que la finalitat de la Conselleria és “poder oferir la mateixa atenció sanitària en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana, que els ciutadans de tots els departaments de salut puguen accedir als mateixos serveis assistencials”.

Francisco Ponce també ha destacat “l’aposta del Consell per l’Atenció Primària, que ha creat una nova direcció general d’Atenció Primària, que no existia fins ara”.

El secretari autonòmic de Sanitat ha visitat l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, per a presentar part del nou equip directiu del Departament de Salut d’Alcoi. L’acte ha comptat també amb l’assistència de la directora general d’Atenció Primària, Eva Suárez, i la directora general d’Atenció Hospitalària, Maria Jesús Arilla.

En l’acte de presa de contacte amb els professionals del Departament de Salut d’Alcoi han acompanyat el nou gerent del Departament de Salut d’Alcoi, Alfredo Rizo Valero, Santiago Aniceto, que estarà a càrrec de la direcció econòmica; Adela Salieto, la nova directora d’Infermeria del Departament, i Belén Abad, directora d’Infermeria d’Atenció Primària. Un equip que Francisco Ponce ha descrit com a “il·lusionat i que coneix perfectament el Departament”.

Galeria d'imatges