Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Premis Mobilitat

La Generalitat entrega els premis Hui Descansa el Cotxe 2022-2023

22/09/2023
La Generalitat entrega els premis Hui Descansa el Cotxe 2022-2023
  • Els guardons organitzats per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori s'emmarquen en la Setmana Europea de la Mobilitat

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha entregat els premis de la convocatòria 2022-2023 Hui Descansa el Cotxe amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

En l'acte, al qual han assistit la directora general d'Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez Ruzafa, i el director general de Transport i Logística, Manuel Ríos, s'han reconegut 15 col·legis de la Comunitat Valenciana, cinc professors i altres cinc famílies pel seu compromís amb una mobilitat més sostenible i menys contaminant.

Hui Descansa el Cotxe és una activitat de formació i comunicació, que organitza la Conselleria dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, i que pretén traslladar a les cases un missatge clar i contundent dels xiquets i xiquetes de Primària perquè els majors eviten l'ús indiscriminat de l'automòbil en la vida quotidiana.

En esta edició, l'activitat ha consistit a compondre una lletra per a una cançó sobre mobilitat sostenible, gravar en classe un vídeo i donar-la a conéixer en xarxes socials. Quant a les activitats a casa, s'ha completat un puzle sobre mobilitat mentre les famílies han avaluat la petjada ecològica dels seus desplaçaments a través d'un senzill qüestionari d'hàbits de mobilitat quotidiana.

En total, la Generalitat ha rebut 30 vídeos procedents de col·legis d'Infantil i Primària de tota la Comunitat. A més, unes 40 famílies han participat en les activitats proposades per a realitzar a casa.

Galeria d'imatges