Hisenda, Economia i Administració Pública

Ruth Merino és nomenada presidenta i consellera de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques

22/09/2023
Ruth Merino és nomenada presidenta i consellera de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques
  • La consellera trasllada als òrgans de direcció “la voluntat del Consell per mantindre llaços de cooperació i col·laboració amb l’IVIE”

La consellera d’Hisenda, Economia i Funció Pública, Ruth Merino, ha assistit este divendres a la Junta General Extraordinària d’Accionistes de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) i al Consell d’Administració, on ha sigut nomenada presidenta i consellera d’esta institució dedicada al foment de la investigació econòmica i la seua projecció en l’àmbit nacional i internacional.

Durant l’acte, Merino ha destacat la important tasca que desenvolupa l’IVIE i la transcendència que té en la gestió pública, ja que, com ha assenyalat, “les decisions han d’estar basades en dades”. Així mateix, la consellera ha traslladat als òrgans de direcció i als consellers “la voluntat del Consell per mantindre amb l’IVIE llaços de cooperació i col·laboració”.

També s’ha aprovat el nomenament del secretari autonòmic d’Hisenda i Finançament, Eusebio Monzó, com a vicepresident de l’IVIE.

Galeria d'imatges