Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Pradas valora el port de Castelló com un dels pols estratègics per a l’arribada de nous inversors

24/09/2023
Pradas valora el port de Castelló com un dels pols estratègics per a l’arribada de nous inversors
  • La consellera subratlla el compromís de la Generalitat per a incrementar el trànsit exterior i que el port es transforme en l’eixida natural de grans mercaderies del sector ceràmic

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destacat que el port de Castelló “és un dels grans pols estratègics de la Comunitat Valenciana per a l’arribada de nous inversors”. Pradas, que ha visitat les instal·lacions de l’Autoritat Portuària de Castelló, acompanyada del seu president, Rubén Ibáñez; el director general de Costes, Ports i Aeroports, Vicente Martínez Mus, i la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha subratllat el “gran potencial d’esta infraestructura estratègica”.

La responsable d’Infraestructures ha garantit que “la Generalitat acompanyarà els responsables del port per a atraure inversions i progrés a la província”. En este sentit, s’ha compromés a treballar estretament amb els responsables de PortCastelló “per a incrementar el trànsit exterior per a transformar-lo en el port de referència i en l’eixida natural de grans mercaderies per al sector ceràmic”.

Pradas hi ha afegit que les xifres demostren que el port de Castelló “té capacitat i unes condicions més competitives per a ser un recinte de referència per al sector de la ceràmica, un clúster que se centra majoritàriament a la província”. Per això, la consellera ha remarcat el “total suport” del Govern Valencià per a consolidar PortCastelló com a la infraestructura clau que és per a consolidar el creixement econòmic de tota la província.

Per la seua banda, el president de l’Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez, ha remarcat que “PortCastelló és el port de l’arc mediterrani amb més metres quadrats disponibles per a la instal·lació de futurs clients i indústries”. Per això ha coincidit amb Pradas en l’objectiu “de donar un impuls a la connectivitat exterior”.

Galeria d'imatges