Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell acorda la pròrroga dels caixers Punt Labora a Muro de Alcoy, Sax i Vallada durant quatre anys més

29/09/2023
  • La ciutadania sense accés a Internet mantindrà l'accés a tots els serveis prestats per Labora

El Ple del Consell ha aprovat la pròrroga de l'acord de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, a través de Labora (el Servei Valencià d'Ocupació i Formació), i els municipis de Muro de Alcoy, Sax i Vallada. 

Esta decisió permetrà mantindre, amb garanties i durant altres quatre anys, el funcionament dels caixers Punt Labora situats en estes localitats, i d'esta manera s'oferix una àmplia gamma de serveis als seus habitants. 

L'objectiu és continuar oferint-los assessoria en qüestions laborals i formatives d'una manera més àgil, intuïtiva i geogràficament pròxima. 

El caixer de Muro de Alcoy es troba al Centre Social Matzem; el de Sax, a la plaça Constitució, número 1, i el corresponent a Vallada està situat a la plaça Major, número 10. 

A través d'estos terminals, les persones sense accés a Internet es poden inscriure o renovar la seua demanda d'ocupació en Labora, rebre orientació laboral personalitzada, matricular-se en multitud de cursos de formació, i explorar i sol·licitar llocs de treball que els interesse.