Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia amplia el servei nocturn de dissabte de la línia 3 amb motiu de les festes de Massamagrell

28/09/2023
Massamagrell
  • Els trens especials previstos circularan entre l’estació d’esta localitat de l’Horta Nord i Avinguda del Cid
  • El dispositiu se suma als trens i tramvies del servei nocturn dels caps de setmana ‘A la lluna de Metrovalencia’

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el servei nocturn de dissabte de la línia 3 de Metrovalencia (Rafelbunyol-Aeroport) amb motiu de la celebració de les festes de Massamagrell.

La resta de línies de metro i tramvia prestaran servei a les persones usuàries fins prop de les tres hores de la matinada, hora de pas pel centre de València, gràcies a l’oferta nocturna ‘A la lluna de Metrovalencia’, que funciona els divendres, els dissabtes i els vespres de festius.

El dispositiu especial previst en la línia 3 oferirà circulacions addicionals al servei nocturn en el tram comprés entre les estacions de Massamagrell i Avinguda del Cid.

En concret, els trens que reforçaran el servei nocturn habitual del cap de setmana eixiran de Massamagrell cap a Avinguda del Cid a les 1.55 hores, 2.20 hores i 3.15 hores.

Tots aquells usuaris que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden consultar la pàgina web, el telèfon gratuït d’informació d’Atenció al Client 900 46 10 46, així com l’app oficial, @metrovalencia i <facebook/metrovalencia.fgv>.

Galeria d'imatges