Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Mobilitat

Pradas anuncia la inversió de 6,7 milions d'euros per al servei de transport públic en autobús en la comarca de la Marina Baixa

29/09/2023
Pradas anuncia la inversió de 6,7 milions d'euros per al servei de transport públic en autobús en la comarca de la Marina Baixa
  • ​​​​​​​La consellera destaca que aquest servei garantirà la mobilitat de més de 200.000 usuaris
  • El nou servei dobla les freqüències entre Benidorm, la Nucia i Polop

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha signat el contracte pel qual s'adjudica la concessió que donarà servei de transport públic d'autobús a la comarca de la Marina Baixa. Pradas ha subratllat que “este Consell complix les seues promeses” i ja ha tramitat una inversió de 6,7 milions d'euros “per a garantir la mobilitat de més de 200.000 usuaris d'esta comarca i facilitar l'accés als serveis públics, hospitalaris educatius i centres de treball, comerç i oci”.

Salomé Pradas ha indicat que, amb esta adjudicació, es duplicarà el servei en hores punta, i s'aconseguirà una freqüència de servici cada mitja hora en els itineraris amb més demanda, com el que enllaça Benidorm amb la Nucia i Polop. En la resta dels municipis, com Callosa d'en Sarrià o els pobles de la Vall de Guadalest, es mantindran les mateixes freqüències horàries.

La consellera ha assenyalat que, amb esta actuació, que té una vigència de dos anys, “millorarem el servici d'autobús comarcal interurbà, un pla de xoc urgent que ens permetrà millorar notablement el servici, una de les reivindicacions històriques de l'Ajuntament de la Nucia i de la comarca”.

Així mateix, Salomé Pradas ha remarcat que, com va avançar en la visita a Benidorm i la Nucia, el seu departament “ha començat a treballar en l'estudi del pla de mobilitat i transport per a la comarca, una planificació a llarg termini que garantirà una mobilitat d'acord amb les necessitats de la nostra societat”.

“L'objectiu del Consell és garantir un sistema de transport eficient i sostenible que millore la qualitat de vida i promoga la inclusió de tota la ciutadania amb independència del seu lloc de residència”, ha conclòs.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions de la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas