Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Infraestructures oferix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir al certamen Iberflora

02/10/2023
Infraestructures oferix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir al certamen Iberflora
  • Del 3 al 5 d'octubre se celebra la fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i bricojardí
  • La freqüència de pas serà de 20 minutos, sempre en horari de 6.00 a 22.00 hores

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori posa en funcionament del dimarts 3 al dijous 5 d'octubre serveis especials en la línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen al certamen d'Iberflora, la fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i bricojardí.

Durant la celebració de l'esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts, sempre entre les 6.00 i les 22.00 hores.

Durant els tres dies, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.30 hores i l'últim a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l'últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l'indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, i desplaçar-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'este servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv i en l'app oficial.

Galeria d'imatges