Agricultura, Ramaderia i Pesca
Vins

Aguirre oferix diàleg i suport a la DO València per a potenciar la institució

02/10/2023
Aguirre oferix diàleg i suport a la DO València per a potenciar la institució
  • Este dilluns ha mantingut una primera reunió de contacte amb el president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida València

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, s'ha reunit amb el president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida València, Salvador Manjón, amb qui ha analitzat la situació del sector del vi de València i ha oferit un diàleg fluid i obert i el suport de la Conselleria.

En la reunió, que ha servit com a presa de contacte i presentació de l'entitat, també s'ha tractat la manera d'intensificar la col·laboració institucional, així com de mesures de suport específiques al sector.

A més, s'han abordat altres temes com la renovació de la cessió de la seu de la CRDO València, projectes i promoció de la institució i els seus productes a través de la ruta del Vi DO València i l'enoturisme.

A la trobada també han assistit el director general de Desenvolupament Rural, Javier Benito, i la secretària general del CRDO València, Carmen Martínez.

Galeria d'imatges