Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Medi Ambient

Pradas oferix “el suport i la col·laboració” de la Generalitat al sector de les frites i els esmalts ceràmics

02/10/2023
  • La consellera s’ha reunit amb ANFFECC, Associació Nacional de Fabricants de Frites, Esmalts i Colors Ceràmics

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha oferit “el suport i la col·laboració” de la Generalitat a un “sector clau” com és el de les frites i els esmalts ceràmics.

La consellera, que ha mantingut una reunió amb representants d’ANFFECC, l’associació que aglutina els productors espanyols de frites, esmalts i colors ceràmics, ha abordat, entre altres qüestions, “les línies de col·laboració a seguir per a afrontar els principals problemes als quals s’enfronta un sector que és líder en el mercat internacional”.

Salomé Pradas ha subratllat que “s’ha coincidit en la necessitat d’eliminar traves i agilitzar procediments administratius, perquè el desenvolupament social i econòmic és compatible amb el respecte i la protecció del medi ambient”. En este sentit, ha insistit que totes les qüestions que afecten este sector, com a qualsevol altre, s’abordaran sempre junt amb els interessats.

Finalment, la consellera ha subratllat el caràcter innovador del sector i ha valorat l’esforç realitzat durant esta crisi per a mantindre la competitivitat.