Presidència
Ayudas a la formación

La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València atorguen més de 95.000 euros en beques als seus estudiants valencians este curs

05/10/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València atorguen més de 95.000 euros en beques als seus estudiants valencians este curs
  • Els fons pertanyen al programa de beques del qual formen part la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia

La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València han atorgat més de 95.000 euros en beques entre els quatre estudiants valencians que cursaran algun dels seus programes de màster durant el curs 2023/2024.
 
En esta nova edició, les beques es van atorgar a quatre estudiants de la Comunitat Valenciana que actualment es troben cursant els programes de postgrau en composició de bandes sonores per a pel·lícules, televisió i videojocs; en interpretació vocal i instrumental de músiques actuals amb concentració en producció musical i en producció musical, tecnologia i innovació.

Després d’esta edició, ja són 10 els estudiants valencians beneficiats per estes ajudes, que se sumen als més de 50 valencians que han passat per les aules de Berklee València des que es va fundar en 2012.

Els fons pertanyen al programa de beques fruit del contracte signat en 2020, que va ser subscrit entre Berklee i la Ciutat de les Arts i les Ciències, pel qual Berklee mantindrà la presència a la ciutat de València durant almenys 20 anys. Al programa de beques es va sumar la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia, que forma part de la comissió de seguiment del programa.
 
Mitjançant estos fons, Berklee reafirma el clar compromís que té per potenciar el talent valencià i la seua voluntat de contribuir al teixit social, cultural i musical de la regió.
 
El programa de beques de Berklee, dirigit a estudiants valencians que hagen sigut admesos en un dels seus programes de màster, compta amb una comissió de seguiment integrada per representants del campus de la institució a València, i també de la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Fundació Palau de les Arts. La comissió vetla pel compliment dels acords continguts en el contracte esmentat, relacionats amb les beques dels estudiants. La convocatòria per al curs acadèmic 2023/2024 s’espera a principis de 2024.

Galeria d'imatges