Presidència

La delegada del Consell a Alacant assistix al concert del 9 d’Octubre a l'Esplanada

08/10/2023
La delegada del Consell a Alacant assistix al concert del 9 d’Octubre a l'Esplanada
  • Agustina Esteve participa en les activitats lúdiques organitzades per la Generalitat a la plaça de Gabriel Miró

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, ha assistit este diumenge al concert que la Unió Lírica del Pinós ha oferit a l'Esplanada amb motiu del 9 d’Octubre. Més de 200 persones, entre turistes i veïns d'Alacant, han pogut gaudir al passeig alacantí de la interpretació de pasdobles coneguts. 

Minuts abans del concert, Agustina Esteve ha participat en les activitats infantils que la Generalitat ha organitzat a la plaça de Gabriel Miró d'Alacant per a celebrar també la festivitat del 9 d’Octubre. Estes activitats lúdiques, especialment pensades per als més xicotets, van començar este dissabte i finalitzaran dilluns que ve 9 d'octubre en horari de matí i vesprada.

També amb motiu de la festivitat de la Comunitat Valenciana està previst que este diumenge a la nit es dispare a les 24.00 hores un castell de focs artificials des del port d'Alacant. 

A Elx, la Generalitat també ha organitzat un programa d'activitats complet amb motiu del 9 d’Octubre. Este diumenge al matí s'ha celebrat un concert a càrrec de la Societat Instructiva Musical Sons de Sax i està previst el tret d'un castell de focs artificials a partir de les 24.00 hores. 

Galeria d'imatges